You are here

Koronarokotukset jatkuvat Pyhtäällä

Koronarokotukset toteutetaan Walk in - vastaanottona ja ajanvarauksella pyhtääläisille ja Pyhtään terveysaseman valinneille

Avoimet vastaanotot keskiviikkoisin klo 15 -16 elokuun ajan, poikkeuksena ke 24.8 klo 16-18

 Ajan voi varata nettiajanvarauksesta https://oma.hyvis.fi/login#/  tai soittamalla oman terveysaseman ajanvaraukseen.

Koronarokotuksia annetaan

  1. rokoteannos: kaikille 5 vuotta täyttäneille
  2. rokoteannos: kaikille 5 vuotta täyttäneille, kun 1. rokotuksesta on kulunut vähintään 6 viikkoa
  3. rokoteannos: vakavasti immuunipuutteisille henkilöille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 2 kuukautta, lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat 18 vuotta täyttäneille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta, lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluville 12-17-vuotiaille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 6 kuukautta, kaikille 12-17-vuotiaille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 6 kuukautta ja tarvitsee rokotuksen jostain muusta syytä, kuten matkan vuoksi,18 vuotta täyttäneille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 4 kuukautta, 60 vuotta täyttäneille, kun 2. rokotuksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta.
  4. rokoteannos: 65 vuotta täyttäneet, kun 3. annoksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta. Lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat 18 vuotta täyttäneet, kun kolmannesta annoksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta. 12 vuotta täyttäneet, vakavasti immuunipuutteiset henkilöt, kun kolmosrokotuksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta. Hoivakodissa asuvat sekä järjestetyn koti- tai omaishoidon piiriin kuuluvat iäkkäät, kun 3. annoksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta. Terveydentilaltaan ja toimintakyvyltään heikot, monisairaat iäkkäät, joille lieväkin koronavirusinfektio voi aiheuttaa arjessa huomattavaa haittaa tai sairaalahoidon tarpeen. Kolmannesta annoksesta tulee olla kulunut vähintään 3 kuukautta. Tulossa: kaikki 65-69-vuotiaat 8.8alkaen ja kaikki 60-64-vuotiaat 22.8alkaen.
  5. rokoteannos: 12 vuotta täyttäneet, vakavasti immuunipuutteiset henkilöt, jotka täyttävät tarkasti määritellyt kriteerit ja kun nelosrokotuksesta on kulunut vähintään 4 kuukautta.

Koronavirustaudin sairastaneiden rokotukset

Sairastettu koronatauti vastaa yhtä rokoteannosta. Tutustu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilla, kuinka sairastettu koronavirustauti vaikuttaa rokottamiseen eri ryhmille ja erilaisissa tilanteissa.

Pyhtään terveyskeskuksessa rokotetaan pyhtääläisiä ja Pyhtään terveyskeskuksen valinneita asiakkaita.

Osoite: Huutjärventie 14, 49220 Siltakylä

 

Siltakylä, Terveystalo Kuntaturva Oy, Pyhtään terveyskeskus

12.8.2022